Шукаємо проекти, що будуть впроваджувати технології розумного міста у Києві в рамках ініціативи Kyiv Smart City

Дедлайн подачі проектів продовжено до 3 липня.
Шукаємо проекти, що будуть впроваджувати технології розумного міста у Києві в рамках ініціативи Kyiv Smart City

1991 Open Data Incubator для міських проектів, за підтримки ініціативи Kiyv Smart City  та Київської міської державної адміністрації продовжує до 3 липня дедлайн подачі проектів до інкубаційної програми для стартапів на базі відкритих даних столиці. За результатами конкурсу-хакатону, який відбудеться 9-10 липня в Kyiv Smart City Hub, 5 стартапів, що запропонують кращі проекти, не будуть сплачувати адміністративні витрати, про які було оголошено раніше, завдяки донорській підтримці  Western NIS Enterprise Fund. Вже восени ці сервіси будуть впроваджені в рамках Києва та допоможуть розвитку цифрової smart-інфраструктури міста.

Авторська методологія інкубатору на відкритих даних 1991 та менторська підтримка (42 профі у різних сферах бізнесу), в тому числі ментори з КМДА, допоможуть «прокачати» стартапи, що стануть частиною розумної інфраструктури Києва. Вже восени проекти будуть презентовані публічно та почнуть працювати в рамках ініціативи Kyiv Smart City.

На новаторів та проекти 1991 Open Data Incubator вже чекають у Київській міській державній адміністрації, де протягом останнього року активно впроваджують смарт-технології, в тому числі на основі відкритих даних столиці. За словами Геннадія Пліса, першого заступника київського міського голови: “ми підтримуємо ті ідеї, які генеруються і створюються в рамках Хабу. Адже це можливість ще краще зрозуміти те, чого потребують кияни. І наша функція тут, як влади, підтримати і допомогти у впровадженні цих проектів. В тому числі, підтримуючи всі проекти Kyiv Smart City”.

Результатом програми стануть проекти приватно-державної співпраці. Це той випадок, коли активісти створюють smart-сервіси, які дійсно підтримуються владою. Денис Гурський, засновник 1991 Інкубатору та громадської організації IT-волонтерів SocialBoost: "Ми збираємо проекти у філіал 1991 Open Data Incubator, що направлені на покращення життя киян. Інкубаційна програма буде проходити у Kyiv Smart City HUB. Вона побудована на тісній співпраці з провідними представниками міської влади, які будуть допомагати розвивати проекти у якості менторів. Таким чином з'являється база для створення приватно-державної співпраці. Місце активного розвитку стартапів, які змінюють життя киян за допомогою створення інноваційних сервісів разом з КМДА. Завдяки нашому постійному партнеру та донору фонду Western NIS Enterprise Fund кращі 5 проектів зможуть пройти програму безкоштовно, без адміністративних витрат".

Програма триватиме 12 тижнів, з 18 липня по 2 жовтня. Команди отримують комфортне офісне приміщення на другому поверсі Kyiv Smart City HUB, лекції та консультації кращих менторів країни, доступ до всіх івентів на території Хабу, доступ до відкритих даних столиці та підтримку представників КМДА, PR супровід у рамках програми Open Data Incubator 1991 для міських проектів.

Подати свій проект можна до 3 липня за лінком.

За додатковою інформацією щодо процесу подання та відбору до інкубаційної програми міських проектів 1991 Open Data Incubator звертайтеся будь-ласка:

1991 Open Data Incubator, i@1991.vc



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
20.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.42 42.31 0.00
Продажа 40.23 43.06 0.00
Все курсы наличных валют...
20.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.60 42.28 0.42
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK