Європейська кухня

Прийшов час подумати про зміну звичок у харчуванні і приготувати на обід делікатеси середземноморської кухні, яка вважається однією найздоровіших кухонь світу.
Європейська кухня

Легка, надзвичайнорізноманітна і дуже смачна, вона може бути простою і вишуканою одночасно. Середземноморська кухня міститьбагато страв, які стали кулінарними хітами у всьому світі.  

Популярна у Франції,Італії і Іспанії середземноморська дієта, так звана натуральна дієта – це вид харчування, щобазується навеликій кількості овочів і фруктів, випічці з цільнозерновогоборошна, кашах і макаронах. Європейці які харчуються відповідно до її принципів, живуть довше імають міцніше здоров'я, менше хворіють насерцево-судинні захворювання, атеросклероз, діабет і рак. Крім того, легко засвоюваністрави сприяють підтриманню здорової ваги.  



Європейські макарони для гурманів 

Зернові продуктиповинні забезпечувати принаймні половину добової потреби в енергії, тому слідвключати їх в раціон при кожному прийомі їжі. Слід запровадитиприклад здорової середземноморської кухні до власної кухні і приготувати смачнустраву з європейських макаронів. При цьому слід пам’ятати, що макарони повиннібути зварені аль денте (буквальний переклад "на зуб", інакше "трошки тверді,пружні, пружинисті"). Завдяки цьому вони повільно засвоюються, організмперетравлює їх довше, і їжа не повнить. Європейські макарони можуть бути складовою частиною ефективної дієти для схуднення! 

Вживання однієї порціїмакаронів (80-100 г) не призводить до збільшення ваги. На калорійність страви змакаронів впливають добавки, які ми їмо разом з ними (м'ясо, сир або густісоуси). Якщо в макарони замість соусу додати шматочки м'яса з гриля або додатиовочі, фрукти, рибу, то отримаємо смачне і корисне блюдо, яке легкозасвоюється. 



Рекомендуємо!Знамениті Макарони куртизанки (паста аллапуттанеска)  

Інгредієнти: 

1 упаковка спагетті, 1консервна банка філе анчоусів, 2 ложки оливкової олії, 4 великих помідори,кілька листків свіжого базиліку, кілька маслин (чорних або зелених), каперси,зелень петрушки, 2 перця чілі, 2 зубчики часнику, перець, сіль, орегано 

Спосіб приготування: 

Анчоуси відцідити і замочити приблизно на 10 хвилин в мисці зводою. Маслини нарізати кружечками, часник подрібнити. На сковорідціпідігріти оливкову олію, кинути часник і маслини. Філе анчоусів розділити надві половини і додати до часнику і маслин. Помідори обшпарити і зняти шкірку. Нарізати дрібними кубиками ікинути на сковорідку. Смажити на прикритій сковорідці приблизно 5 хвилин.Додати каперси і перець чілі. Приправити сіллю, перцем і орегано. Зняти звогню, додати порізаний базилік. Відварити макарони аль денте, як написано наупаковці. Перемішати з соусом і посипати порізаною зеленю петрушки. 

Більш детально на сайті http://makaronyeuropy.eu/

Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах Вконтактета Фейсбук



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
25.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.39 42.29 0.00
Продажа 39.90 42.97 0.00
Все курсы наличных валют...
25.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.47 42.18 0.43
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK