Реклама Що заважає досягати успіху: 3 неочевидні побутові речі

Що заважає досягати успіху: 3 неочевидні побутові речі

Ми всі так чи інакше мріємо про успіх. А тепер з'явилося ще й багато помічників -  коучів, професійних консультантів з технологій досягнення успіху. Вони працюють з мотивацією, постановкою мети, пошуком власних вирішень робочих та життєвих ситуацій. Але, говорячи про великі цілі, часто випускаються з уваги начебто дрібниці - цілком побутові речі, які проте мають вплив на успішність. Ми вирішили звернути на них увагу, адже, як каже латинське прислів'я, “Якщо немає вітру, беріться за весла”, однак ці весла мають бути справними.

1.Тони паперів: позбудьтеся всього, що відволікає від цілі

“Наука - це організовані знання, мудрість - це організоване життя”. Іммануїл Кант, філософ. 

Аби ефективно працювати і зосередити свою увагу виключно на поточному завданні, оцініть своє робоче місце на наявність відволікаючих факторів у вигляді купи непотрібних документів, карток чи письмового приладдя. На робочому місці, де все на своїх місцях, ви не будете витрачати дорогоцінний час.

Поділіть речі на кілька груп: 

а) матеріали, які вам дійсно потрібні в певний час, вони мають бути на виду;

б) все те, чим користуєтеся епізодично, це приберіть подалі у шухляди. 

На самому видномі місці має бути те, що нагадуватиме вам про головну ціль: графік, план просування або дошка візуалізації цілей. 

2. Сухе повітря: подбайте про мікроклімат та добре самопочуття

“Дозволь собі дихати на повні груди і не заганяй себе в рамки. Сила у того, хто вірить в свою силу”. Ельчин Сафарли, письменник. 

Протяги, задимленість, сморід або занадто сухе повітря будуть перешкоджати роботи, фруструватимуть та попросту відбиратимуть сили. 

Особливо актуально це зараз, під час опалювального сезону, коли повітря в приміщеннях пересушується. Це в свою чергу призводить до пересихання слизової оболонки носа і вона втрачає свою здатність чинити опір вірусам та мікробам. А під час хвороби про успіх годі й казати! 

Тому застосовуйте зволожувач повітря та зволожуйте також безпосередньо й ніс. Оптимально це робити за допомогою ізогідроніка. Це гель для тривалого зволоження слизової оболонки носа з гіалуроновою кислотою і календулою. 

Він виділяється серед інших препаратів подібної дії, перш за все, своєю формою - це  мукоадгезівний гель. Це означає, що препарат обволікає зсередини слизову носа, зволожуючи її та підсилюючи захисну функцію. І таким чином утворюється бар'єр від збудників інфекції. Гелеподібна форма обумовлює зручність та економічність ізогрідроніка.

По друге, ізогідронік не має запаху або смаку. А також не містить ефірних олій та екстрактів, в його складі - лише натуральні інгредієнти: гіалуронова кислота, екстракт календули, морська сіль, вітамін Е.

Стане в нагоді ізогідронік як на щодень, так і під час нежитю при використанні препаратів, що сприяють зняттю набряку слизової носа під час нежитю. Їх зазвичай не рекомендовано застосовувати більше 3-х днів. Через те, що спазм судин хоча й призводить до зменшення набряку та покращення носового дихання, але одночасно викликає порушення живлення, відновлення слизової оболонки та може стати причиною атрофічних змін. А періодичне застосування ізогідроніку під час лікування нежитю - це делікатне очищення порожнини носа та покращення живлення його слизової оболонки. 

3. Застарілі пристрої: беріть максимум від нових розробок

“Вчорашня формула успіху - сьогоднішній рецепт невдачі”. Альбер Камю, філософ.

Світ вступив у цифру епоху і активно і ній розвивається: постійно з'являються нові пристрої, гаджети, програмні системи для покращення роботи бізнесу і таке інше. Більшість керівників такая тенденція дещо турбує, адже пов'язана з новими витратами. Однак, як правило, інвестиції в нові пристрої чи обладнання призводять до покращення таких показників як швидкість, точність, інформованість суспільства про продукт чи послугу.

Тому, як би хто не сумував за факсом чи сканером, тепер невід'ємною частиною на шляху до успіху стає відстеження нових технологій щодо застосування їх для свого бізнесу.

Нічого відволікаючого, відповідні технологічні помічники та гарне самопочуття - ось сучасна побутова запорука успіху. А далі - все вже залежить від вашої мотивації. 



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
24.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.36 42.22 0.00
Продажа 39.87 42.91 0.00
Все курсы наличных валют...
24.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.59 42.26 0.42
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK