ВБР: изменения в условиях и правилах предоставления банковских услуг

Попередня редакція

Чинна редакція

Умови та Правила надання банківських послуг

1

Неактивний картковий рахунок — це рахунок, по якому відсутні операції протягом 3-х місяців.

Неактивний рахунок - це рахунок за яким протягом шести календарних місяцівпідряд не було виконано жодної прибуткової або видаткової операції, за винятком операцій нарахування відсотків і списання комісійних винагород.

2

Відсутнє

Мінівиписка — інформація за останніми п'яти операціями за карткою Держателя ПК, що роздруковується банкоматом при виконанні відповідної операції.

3

Відсутнє

Миттєве перерахування з картки на картку — операція за допомогою якої Держатель ПК, оформленої в ПАТ «ВБР», може здійснити переказ на іншу ПК, оформлену в ПАТ «ВБР», за допомогою банкомату ПАТ «ВБР» або банкомату, що входить до об'єднаної мережі банкоматів «Радіус». Операція можлива тільки якщо відправник та отримувач є фізичними особами, резидентами України, та платіжні картки, що використовуюся при здійснення перерахування оформленні у національній валюті. Максимальна сума перерахування не повинна дорівнювати або перевищувати 150 000 грн. Кошти за операцією миттєвого перерахування з картки на картку зараховуються на ПК отримувача відразу після здійснення операції, збільшуючи доступний отримувачу витратний ліміт, та на рахунок отримувача впродовж двох робочих днів з дати виконання операції.

4

Відсутнє

Перерахування з карткового рахунку за допомогою банкомату — операція за допомогою якої Держатель ПК, оформленої в ПАТ «ВБР», може здійснити переказ на рахунок строкового кредиту та депозиту, які оформлені у ПАТ «ВБР». Операцію можливо виконати за допомогою банкомату ПАТ «ВБР». Операція можлива тільки якщо відправник та отримувач є фізичними особами, резидентами України, та рахунки відправника та отримувача, відкриті у національній валюті. Максимальна сума перерахування не повинна дорівнювати або перевищувати 150 000 грн. Кошти за операцією перерахування з карткового рахунку за допомогою банкомату зараховуються на рахунок отримувача впродовж двох робочих днів з дати виконання операції.

5

1.3.1.3. Клієнт доручає Банку списувати з рахунків суми коштів у розмірі здійснених Клієнтом або його довіреними особами операцій відповідно до правил МПС, а також вартість послуг, визначену Тарифами Банку у разі настання термінів платежу.

1.3.1.3. Клієнт доручає Банку списувати з рахунків суми коштів у розмірі здійснених Клієнтом або його довіреними особами операцій відповідно до правил МПС, а також вартість послуг, визначену Тарифами Банку у разі настання термінів платежу. У разі якщо рахунок клієнта відкрито у іноземній валюті, клієнт доручає Банку здійснити продаж іноземної валюти у сумі, необхідній для оплати послуг, згідно Тарифам Банку, без отримання від клієнта заяви про продаж іноземної валюти. Банк реалізує своє право у відповідності до вимог чинного законодавства. Для виконання Банком операцій продажу іноземної валюти застосовується курс міжбанківського валютного ринку України на дату здійснення операції.

6

Відсутнє

1.5.22. Сторони зобов'язані зберігати банківську таємницю, та несуть відповідальність за незаконне розголошення або використання її згідно вимог чинного законодавства України

7

2.1.6. Банк зараховує кошти на рахунок у разі його поповнення Власником рахунку або будь-якими іншими особами, шляхом внесення готівкових коштів та/або безготівковим переказом. Поповнення рахунку може здійснюватися виключно у валюті рахунку. Банк зараховує суми поповнення не пізніше наступного робочого дня з дати надходження коштів у Банк, за умови правильного заповнення всіх реквізитів для такого поповнення.

2.1.6. Банк зараховує кошти на рахунок у разі його поповнення Власником рахунку або будь-якими іншими особами, у разі якщо це не суперечить чинному законодавству, шляхом внесення готівкових коштів та/або безготівковим переказом. Поповнення рахунку може здійснюватися виключно у валюті рахунку. Банк зараховує суми поповнення не пізніше наступного робочого дня з дати надходження коштів у Банк, за умови правильного заповнення всіх реквізитів для такого поповнення.

8

2.1.12. У разі виникнення заборгованості за рахунком, її погашення здійснюється у наступній послідовності:

- прострочені проценти за користування несанкціонованим овердрафтом;

- прострочена заборгованість за комісією за обслуговування рахунку;

- прострочена заборгованість за несанкціонованим овердрафтом;

- нараховані проценти за користування несанкціонованим овердрафтом;

- комісійні винагороди за обслуговування рахунку;

- заборгованість за рахунком;

- штрафи (за їх наявності), пені (за їх наявності).

2.1.12. У разі виникнення заборгованості за рахунком, її погашення здійснюється у наступній послідовності:

- дебіторська заборгованість, що виникла в результаті перевищення суми доступного витратного ліміту в іноземній валюті;

- прострочені проценти за користування несанкціонованим овердрафтом (або штраф за перевищення суми доступного витратного ліміту в іноземній валюті);

- прострочена заборгованість за комісією за обслуговування рахунку;

- прострочена заборгованість за несанкціонованим овердрафтом;

- нараховані проценти за користування несанкціонованим овердрафтом;

- комісійні винагороди за обслуговування рахунку;

- заборгованість за рахунком;

- штрафи (за їх наявності), пені (за їх наявності).

9

2.4.3. Після повідомлення Банку про втрату(крадіжку) ПК Власник рахунку протягом 14 календарних днів несе відповідальність по операціям які були здійснені без авторизації.

2.4.3. Після повідомлення Банку про втрату (крадіжку) ПК та включення ПК до Стоп-листу Власник рахунку протягом 14 календарних днів несе відповідальність по операціям які були здійснені без авторизації.

10

2.5.1 Для розблокування ПК Держатель повинен подати Заяву про розблокування у відділення Банку, в якому він обслуговується. Розблокування ПК можливо не у всіх випадках, тільки якщо операції за ПК були тимчасово призупинені. В інших випадках здійснюється оформлення ПК з новим номером.

2.5.1 Для розблокування ПК Держатель повинен подати Заяву про розблокування у відділення Банку, в якому він обслуговується. Розблокування ПК можливо не у всіх випадках, тільки якщо операції за ПК були тимчасово призупинені, з оплатою операції відповідно до чинних тарифів банку. В інших випадках здійснюється оформлення ПК з новим номером.

11

2.6.1 За бажанням власника рахунку, Банк може видати додаткову ПК до його діючого рахунку на ім'я Власника рахунку або іншої особи. Власник рахунку відповідає за всі операції з додатковою ПК протягом всього терміну дії Договору і несе відповідальність за всю заборгованість по рахунку. За вимогою власника рахунку Держатель додаткової ПК повертає її в установу Банку. Довірена особа може виконувати операції по рахунку лише за допомогою ПК. Операції по рахунку без додаткової ПК довіреною особою можуть виконуватись лише за наявності нотаріально посвідченої довіреності.

2.6.1 За бажанням власника рахунку, Банк може видати додаткову ПК до його діючого рахунку на ім'я Власника рахунку або іншої особи, у разі якщо це не суперечить чинному законодавству. Власник рахунку відповідає за всі операції з додатковою ПК протягом всього терміну дії Договору і несе відповідальність за всю заборгованість по рахунку. За вимогою власника рахунку Держатель додаткової ПК повертає її в установу Банку. Довірена особа може виконувати операції по рахунку лише за допомогою ПК. Операції по рахунку без додаткової ПК довіреною особою можуть виконуватись лише за наявності нотаріально посвідченої довіреності.

12

Відсутнє

Розділ 4. ПРАВИЛА ВИКОНАННЯ ОПЕРАЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ БАНКОМАТУ згідно Додатку 1 до цього Наказу.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
20.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.42 42.32 0.00
Продажа 40.23 43.07 0.00
Все курсы наличных валют...
20.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.60 42.28 0.42
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK