«Фокус» запрошує підприємців взяти участь у проекті «Будівельники нової країни»

«Фокус» запрошує підприємців взяти участь    у проекті «Будівельники нової країни»

Журнал «Фокус» запрошує підприємців, які роблять перші кроки в бізнесі, взяти участь у проекті «Будівельники нової країни». Учасниками проекту стануть українці, які вірять, що їхнє майбутнє і майбутнє країни в їхніх руках, і хочуть будувати бізнес в Україні.

До кінця 2014 року «Фокус» в журналі і на сайті буде публікувати матеріали про компанії учасників проекту. «Фокус» розповість про успіхи і розчарування бізнесменів-початківців, напише, з якими труднощами вони стикаються, чи доводиться їм мати справу з корупцією, бюрократією, раптовими перевірками. Щоб допомогти учасникам домогтися успіху, партнер проекту, Києво-Могилянська Бізнес Школа (KMBS), запросить їх взяти участь в освітніх програмах.

Мета проекту - дізнатися, чи може талановита, працьовита і чесна людина побудувати успішний бізнес в новій Україні, а також зрозуміти, чи помінялося щось у країні по відношенню до підприємців, які створюють робочі місця і сплачують податки, тобто працюють на благо батьківщини . «Фокус» сподівається, що історії учасників проекту підштовхнуть інших українців до створення власної справи.

Для участі в проекті «Фокус» запрошує власників компаній з будь-якої сфери бізнесу, які відкрили підприємство після 1 травня 2013 року. Головний критерій для участі в проекті - компанія повинна переслідувати комерційні цілі: мати чітку бізнес-стратегію, зрозумілі джерела доходу та інвестицій, сформовану команду і яскраву ідею. Це може бути еко-кафе або IT-стартап, інтернет-магазин або PR-агентство, і так далі.

Заявки на участь у проекті приймаються по 1 червня 2014 року включно на електронну пошту v.chernysh@focus.ua. З усіх тих, хто подав заявку, журі проекту, до складу якого входить редакція «Фокусу» та експерти Києво-Могилянської Бізнес Школи, виберуть чотирьох фіналістів. Більш докладно про умови участі читайте за посиланням. Підсумки відбору учасників проекту будуть оголошені 6 червня на сайті focus.ua.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
18.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.34 42.13 0.00
Продажа 39.88 42.87 0.00
Все курсы наличных валют...
18.04.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.55 42.06 0.42
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK