Реклама LG представляє нову лінійку телевізорів 2021 року з інноваційними функціями

LG представляє нову лінійку телевізорів 2021 року з інноваційними функціями

Нова серія ультрасучасних телевізорів OLED, QNED Mini LED та NanoCell від LG створена для того, щоб трансформувати світ глядацьких вражень та вивести домашні розваги на якісно новий рівень.

Час та технології рухаються з невпинною швидкістю вперед, і компанія LG аж ніяк не збирається зупинятись, ставлячи собі за ціль очолити ці перегони. Оновлені лінійки телевізорів OLED, QNED Mini LED та NanoCell 2021 року здатні здолати нові горизонти якості зображення та звуку, при цьому стираючи межі між реальністю та яскравим телевізійним світом.

Стильний дизайн влучно підкреслює інноваційність моделей, а завдяки мінімалістичності виконання робить їх актуальними у будь-якому інтер’єрі. Також завдяки новому аксесуару від LG – підставці для телевізорів OLED Gallery з’явилась можливість встановити телевізор у будь-якому куточку, перетворивши дім на справжню мистецьку галерею.

Флагманська лінійка OLED телевізорів 2021 року представлена серіями Z1, G1, C1, A1. Оснащені панелями з самопідсвічуваними пікселями, вони вражають надчітким і якісним зображенням, яке дарує справжнє естетичне задоволення від перегляду.

Серія OLED Z1 є вінцем преміальної лінійки OLED 2021 від LG. Телевізор має оновлений процесор A9 Gen4 зі штучним інтелектом, підтримує технології HDMI 2.1, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, та поєднує усі переваги технологій панелей OLED з роздільною здатністю 8К.

Телевізори серії G1  – найяскравіші моделі OLED, оснащені новою матрицею OLED Evo. Завдяки особливій структурі яскравість панелей збільшено на 20%, при цьому строк служби OLED-елементів залишився так само високим.

Серія С1 є основною в лінійці LG OLED 2021. Вони оснащені процесором нового покоління A9 Gen4 AI, який автоматично налаштовує зображення, відповідно до жанру контенту та навколишнього середовища, та 4-ма портами HDMI 2.1. Крім цього, серія С1 має найширший вибір діапазону екранів – від 48 до 77 дюймів.

А1 – це нова серія телевізорів OLED, яка робить якість OLED доступною для кожного. Бюджетні моделі мають головні переваги більш дорогої лінійки: інтелектуальну підтримку платформи webOs, новий процесор Alpha 7 Gen4 та підтримку інноваційних функцій.

Захопливим доповненням лінійки 2021 року стали телевізори QNED Mini LED, які можна назвати вершиною революції рідкокристалічних (РК) телевізорів.

Нові QNED Mini LED, представлені моделями QNED99 у розмірах 75 та 86 дюймів, поєднали у собі усі найкращі характеристики двох типів матриць – NanoCell та Quantum Dot, а також нову технологію підсвічування MiniLED. Майже 30 000 світлодіодів та 2500 блоків затемнення забезпечують неймовірний контраст і роблять чорний колір ще більш глибоким та насиченим для забезпечення нових вражень від перегляду контенту.

Роздільна здатність 8К телевізорів QNED Mini LED задовольняє найвимогливіші потреби глядачів у створенні реалістичної картинки. Частота 120 Гц та інтелектуальний процесор нового покоління надають телевізорам змогу реалізувати настільки живе зображення, що до нього хочеться доторкнутись. Доповнює функціонал серії технологія апскейлінг, яка покращує будь-яке відео до якості 8К.

Лауреатом премії CES 2021 Innovation Awards в області комп’ютерних ігор стали нові телевізори NanoCell від LG. Серія 2021 представлена широким вибором моделей 8К (NANO99, NANO 96) та 4К (NANO91, NANO86, NANO80, NANO77, NANO75). Усі нові телевізори серії оснащені технологією NanoCell, яка фільтрує неточні відтінки та відтворює неймовірно чисті, насичені кольори для глибшого занурення в атмосферу кіно, ігор та спорту.

Вдосконалень зазнали і моделі UHD. Нові телевізори отримали чотирьохядерний процесор та більш тонкий і безрамковий дизайн, що робить його сучасною окрасою інтер’єру. Компанія LG намагається постійно покращувати телевізійний досвід глядачів, тому нова лінійка телевізорів 2021 має оновлений набір інноваційних функцій.

Дивитися фільми та улюблені серіали тепер можна ніби в кінотеатрі. Таку можливість забезпечила підтримка технологій HDR10 PRO, Dolby Vision IQ та Dolby Atmos, які оптимізують зображення і звук у кожному кадрі. Доповнює атмосферу технологія FILMMAKER MODE™, яка деактивує ефекти та згладжування рухів, щоб точно передати режисерський задум.

Розширює можливості моделей 2021 року оновлена платформа webOS 6.0. Завдяки плитковому інтерфейсу взаємодія з контентом стала ще зручнішою, а оновлений головний екран New Home забезпечує ще більш швидкий доступ до додатків, що використовуються найчастіше. Крім основних додатків, головний екран демонструє рекомендації щодо перегляду, корисну інформацію (дату, прогноз погоди), вікно пошуку та актуальні рекламні пропозиції.

Особливий комфорт керування дарує оновлений пульт дистанційного управління Magic Remote 2021 року, який підтримує webOS 6.0. Ергономічний дизайн, підтримка NFC для синхронізації зі смартфоном, навігація за допомогою колеса прокрутки Magic Wheel а також кнопки для виклику популярних стрімінгових сервісів виводить керування телевізором на зовсім новий рівень.

Модельний ряд телевізорів 2021 року буде доступний в Україні вже з кінця квітня цього року. Придбати моделі ви можете в офіційних магазинах партнерів компанії LG. 



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
Курс валют
05.05.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка 39.31 42.28 0.00
Продажа 39.85 42.93 0.00
Все курсы наличных валют...
05.05.2024 1 USD 1 EUR 1 RUB
Покупка/продажа 39.53 42.31 0.43
Все курсы НБУ...
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK